Hallo, ik ben Eldert. Ik verzorg met een lach (branded) content waar jij mensen mee bereikt, raakt, bindt en activeert. Vertel, wat kan ik voor jou betekenen? ☏ 06 270 62 138

Zonder maar (blog)

 

Leuk, maar, dus. Geen woorden waar ik van hou. ‘Leuk’ is lui, heeft nauwelijks zeggingskracht. Krijg je dat als antwoord, vraag als journalist dan zeker door. ‘Maar’ is zeurderig en verwarrend, wekt vaak de illusie van een tegenstelling. ‘Dus’ beroept zich op een hogere waarheid die er logischerwijs vaak niet is. 

Taal is zoveel rijker. Je verhaal, je boodschap en relaties verdienen klare taal, zonder maar. Vraag eens door! Vertel!

Blogs:

Keatsen foar dummies


Waar ik mijn eerste voetbalschoenen aantrok, bij v.v. Bitgum, en op grijze geitenwollen sokken kaatste, bij Reitsje Him (‘Raak Hem’), worden traditioneel de Van Aismadagen gehouden. Hoofdklasse mannen en vrouwen, met harmonie, loterij en dorpsfeest. Prachtige sport, als je de regels kent. Daarom leg ik die als verslag van de Van Aisma zondag op Sportcomplex ‘it Bosk’ graag uit.

De rugzak in de tram


Ken je dat: boksen met rugzakken in het OV? Het begin van levensgevaarlijke gekte.

© 2020 LDRT

Thema door Anders Norén