Hallo, ik ben Eldert. Ik verzorg met een lach (branded) content waar jij mensen mee bereikt, raakt, bindt en activeert. Vertel, wat kan ik voor jou betekenen? ☏ 06 270 62 138

Over LDRT

 

LDRT is Eldert Kuiken, een éénpitter en duizendpoot. Voor als je even extra handjes en resultaat nodig hebt, flexibel, creatief, consciëntieus en betrokken. Of iemand met een bestendige visie die een ander, nieuw geluid laat horen en jou uitdaagt. Omdat je (branded) content nodig hebt en die optimaal wilt benutten om je doelgroepen te bereiken, raken, binden en activeren. 

Met LDRT aan boord hoef je niet onnodig veel mensen in te schakelen en aan te sturen en heb je geen belemmeringen of lange doorlooptijden. Wel duurzame oplossingen voor elke uitdaging op het gebied van journalistiek en communicatie, met als specialiteit de combinatie: branded content. 

Vertel me wie en wat je wilt bereiken – dat weegt voor mij zwaarder dan het tarief – en ik denk en doe mee: woord én daad. Van visie en missie tot coaching en het betere typewerk. 

Eldert 06 270 62 138

 

Aanbod: wat kan ik voor jou betekenen

Toekomst: visie en missie

Historie: mijn verhaal

 

captcha

© 2019 LDRT

Thema door Anders Norén