Hallo, ik ben Eldert. Ik verzorg met een lach (branded) content waar jij mensen mee bereikt, raakt, bindt en activeert. Vertel, wat kan ik voor jou betekenen? ☏ 06 270 62 138

Bestel maar, bestel maar, bestel maar


Elke keer vind ik het weer lastig. Vriendelijk een pakketje in ontvangst nemen dat voor de buren is. De bezorgers hebben het moeilijk genoeg en wat kan de beste man / vrouw er aan doen… Het knaagt: dat moet toch slimmer kunnen met die pakketbezorging. Een wijk- of straatpostbus waarvan alle buren de sleutel hebben, bijvoorbeeld.

Voor De Ondernemer interviewde ik Marijn Prijs (rechts op de foto van Noortje Bakker) en Chris Boer (links) die met retourneren.nl de balans willen herstellen tussen klantvriendelijkheid van webwinkels en verspilling doordat mensen zoveel bestellen dat ze kunnen kiezen en de rest retour kan.

Lang voor de website: deondernemer.nl/retour
Met reacties op LinkedIn en kort voor de dagbladen:

klik op de afbeelding voor vergroting

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2020 LDRT

Thema door Anders Norén