Hallo, ik ben Eldert. Ik verzorg met een lach content waar jij mensen mee bereikt, raakt, bindt en activeert. Vertel, wat kan ik voor jou betekenen? ☏ 06 270 62 138

Branded content in de regio

Bij De Ondernemer maken we onder meer elke dinsdag een dagbladpagina in vrijwel alle titels van De Persgroep. Redactie afgewisseld met branded content. Per titel en editie kunnen we (delen van) pagina’s wisselen. Zo kocht Albert Captein het openingsverhaal in AD Groene Hart.

Met groot succes. Zijn beste week ooit, met verdubbeling klandizie!

Mijn kat ook blij, want ik kocht zelf ook Italiaanse brokjes en Smuky is er echt wild van. Ze kan zo in een reclamefilmpje. Het is ook echt gezonder, zie ik als ik kijk naar ….

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2019 LDRT

Thema door Anders Norén