Hallo, ik ben Eldert. Ik verzorg met een lach (branded) content waar jij mensen mee bereikt, raakt, bindt en activeert. Vertel, wat kan ik voor jou betekenen? ☏ 06 270 62 138

Het verschil dat de werkploeg maakt …

In augustus 2016 trof dit beeld me. Gefundenes Fressen om de werkploeg te bedanken

‘We zijn er dankzij al onze vrijwilligers en sponsoren weer klaar voor’, staat er steevast in ons programmaboekje. Daarmee bedoelen we niet in de laatste plaats het geweldige werk van onze werkploeg. Zie hier het verschil in beeld.

De helft van de tribune aan het Theo Thijssenplein is weer schoon. En er rest nog veel werk aan onze prachtige authentieke voetbalaccommodatie voor we klaar zijn voor het nieuwe seizoen in de eerste klasse.

Ook zin je handen uit de mouwen te steken? Laat het vooral weten, dan stel ik je voor aan de mannen van onze gouden werkploeg. Bel (0627062138) of mail (communicatie@elinkwijk.nl) me!

captcha

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2020 LDRT

Thema door Anders Norén